3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusNicușor Dan se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare

Nicușor Dan se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare

Nicușor Dan se vaccineaza anti-Covid săptămâna viitoare, este anunțul pe care primarul general al Capitalei l-a făcut vineri, într-o conferință de presă. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că săptămâna viitoare își va face prima doză de vaccin împotriva COVID-19. „Am spus că trebuie să fac niște investigații medicale. Le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a spus Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Primarul nu a precizat exact ziua în care se va imuniza și nici ce ser va alege. Declarația vine în contextul în care azi s-a deschis Târgul de Crăciun din București, organizat de Primăria Capitalei, la care pot intra doar cei vaccinați sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Nicușor Dan se vaccinează anti-COVID. Până atunci, nu poate intra la Târgul de Crăciun

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Nicușor Dan este nevaccinat, asta în contextul în care autoritățile îndemnau populația să se imunizeze. De fiecare dată când era întrebat d ce nu este imunizat, primarul spunea că va face vaccinul în curând. Evaziv în declarații, el a stârnit curiozitatea presei, dar și indignarea multor români.

Pentru că nu deținea certificat verde, Nicușor Dan a fost pus în situații pe cât de penibile, pe atât de hilare. De exemplu, recent nu i s-a permis accesul în clădirea Guvernului. El era așteptat la o întâlnire cu fostul premier Cîțu, dar a făcut cale-ntoarsă căci a fost oprit la intrare. Primarul nu poate vizita nici Târgul de Crăciun care își deschide porțile vineri, 26 noiembrie.

Iată însă că Nicușor Dan se vaccinează anti Covid și demonstrează tuturor că nu este un antivaxer, așa cum îl bănuiau unii.

Cele mai citite

Omicron: Minimum 3 săptămâni pentru a cunoaște noua variantă COVID

Omicron, noua tulpină a COVID-19, ar putea presupune până la trei săptămâni de analiză a datelor științifice, până a fi formulate primele concluzii, a...

Erdogan: „Sper ca lira turcească să se stabilizeze în curând”

Președintele turc, Tayyip Erdogan, a declarat sâmbătă că speră că ratele de schimb valutar să se stabilizeze în scurt timp și a promis din...

Inițiativa lui Macron: misiune europeană comună în Afganistan

Emmanuel Macron, președintele Franței, își dorește să existe cât mai curând o misiune europeană comună pentru Afganistan. Mai multe ţări europene lucrează la deschiderea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă