17 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeCoronavirusNicușor Dan se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare

Nicușor Dan se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare

Nicușor Dan se vaccineaza anti-Covid săptămâna viitoare, este anunțul pe care primarul general al Capitalei l-a făcut vineri, într-o conferință de presă. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că săptămâna viitoare își va face prima doză de vaccin împotriva COVID-19. „Am spus că trebuie să fac niște investigații medicale. Le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a spus Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Primarul nu a precizat exact ziua în care se va imuniza și nici ce ser va alege. Declarația vine în contextul în care azi s-a deschis Târgul de Crăciun din București, organizat de Primăria Capitalei, la care pot intra doar cei vaccinați sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Nicușor Dan se vaccinează anti-COVID. Până atunci, nu poate intra la Târgul de Crăciun

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Nicușor Dan este nevaccinat, asta în contextul în care autoritățile îndemnau populația să se imunizeze. De fiecare dată când era întrebat d ce nu este imunizat, primarul spunea că va face vaccinul în curând. Evaziv în declarații, el a stârnit curiozitatea presei, dar și indignarea multor români.

Pentru că nu deținea certificat verde, Nicușor Dan a fost pus în situații pe cât de penibile, pe atât de hilare. De exemplu, recent nu i s-a permis accesul în clădirea Guvernului. El era așteptat la o întâlnire cu fostul premier Cîțu, dar a făcut cale-ntoarsă căci a fost oprit la intrare. Primarul nu poate vizita nici Târgul de Crăciun care își deschide porțile vineri, 26 noiembrie.

Iată însă că Nicușor Dan se vaccinează anti Covid și demonstrează tuturor că nu este un antivaxer, așa cum îl bănuiau unii.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Prognoza meteo actualizată | Scad temperaturile BRUSC de luni – Cum va fi vremea în octombrie

Vorbim de o scădere bruscă de temperatură, mai ales mâine, în jumătatea nordică a țării, unde valorile se vor apropia de normalul termic,...

E bine să bei apă alcalină? Când e bună și când devine periculoasă

Se vorbeste tot mai des despre utilizarea apei alcaline in dieta obisnuita, intrucat incetineste procesul de imbatranire si previne boli cronice. E important...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies