17.8 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeCoronavirusBilanț COVID, 10 februarie: Numărul noilor cazuri, în scădere față de săptămâna...

Bilanț COVID, 10 februarie: Numărul noilor cazuri, în scădere față de săptămâna precedentă

Bilanț COVID, 10 februarie: 26.466 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 139 decese, dintre care unul anterior intervalului de referinţă, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 10 februarie 2022, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 26.466 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 139 decese, dintre care unul anterior intervalului de referinţă”, precizează GCS.

În România, cel mai mare număr de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei – 40.018 – s-a înregistrat pe 1 februarie.

Se remarcă o scădere a numărului de cazuri noi de infectare cu COVID, în comparație cu cel prezentat de bilanțul GCS, de la începutul acestei săptămâni și sfârșitul precedentei.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cum se turnau românii la Securitate? “Nu adunai like-uri, dar te ajutau vecinii să ajungi cunoscut unde trebuie”

 "Ți-au povestit părinții că pe vremea comuniștilor era periculos să înjuri regimul cu fereastra deschisă, dar crezi că e doar o legendă urbană?...

Incendiu puternic la sediul Direcţiei de Securitate de la Ismailia, Egipt! Cel puțin 25 de morți

Incendiul a izbucnit la sediul Direcţiei de Securitate înainte de zori. Imaginile postate online arată flăcări imense care cuprind numeroasele etaje aleimobil din...

Geoană, primul în cărți pentru prezidențiale. Cum se plasează Ciolacu, ce șanse au Simion și Șoșoacă

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, la întrebarea ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, cât de sigur sunteţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies