28.2 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeBookAnticariat cumpăr cărți de orice fel - soluția ideală pentru o bibliotecă...

Anticariat cumpăr cărți de orice fel – soluția ideală pentru o bibliotecă aglomerată

Multor cititori pasionați le este greu să renunțe la cărțile din biblioteca lor, chiar dacă nu le-au mai citit de multă vreme și nici nu au de gând să o mai facă. Nimănui nu-i place să se despartă de o colecție pe care s-a străduit să o strângă de-a lungul anilor, doar că dacă subiectul nu-l mai pasionează ca în trecut, atunci nu-și mai regăsește utilitatea.

Există, totuși, o strategie pe care cei care își doresc să-și vândă cărțile o pot pune în practică, cu scopul de a le face treaba mai ușoară. Pentru aceasta, oamenii vor putea să apeleze la serviciile unui anticariat care cumpără cărți de orice fel, de la lucrări vechi, la cele mai noi titluri apărute în librării. 

Un anticariat de acest tip este CumparCarti.ro, care oferă ridicare gratuită din toată țara, cu scopul de a face procesul cât mai simplu pentru cei care aleg să colaboreze cu ei. Numărul de telefon este prezent pe site, alături de alte informații relevante.

Cărțile trebuie scoase din bibliotecă pentru o privire de ansamblu

Primul lucru pe care cititorii trebuie să-l facă înainte de a lua orice fel de decizie este să mute toate cărțile de pe rafturi și să le așeze în alt loc, cum ar fi pe podea, pentru a le fi mai ușor să vadă starea în care se află. Pe urmă, vor face mai multe rubrici, în funcție de nevoile pe care le au: o categorie dedicată cărților pe care intenționează sa le păstreze, una pentru cele pe care dorește să le vândă și una în care vor fi așezate cărțile de care nu sunt încă siguri.

După ce o persoană a trecut prin toate cărțile din bibliotecă, va trebui să se întoarcă din nou la a treia categorie, pentru a decide titlurile de care se desparte. La final, ea va rămâne doar cu două categorii de cărți: cele care merită păstrate și cele care nu mai reprezintă un subiect de interes. Cărțile din prima serie vor putea fi așezate înapoi în bibliotecă.

Volumele vor putea fi vândute unui anticariat care cumpără cărți de orice fel

Locul ideal în care pot fi vândute volumele din cea de-a doua categorie este un anticariat cu anunțuri de tip „cumpărăm cărți vechi” sau „cumpărăm cărți de orice fel”. Întrucât nu există preferințe în ceea ce privește genul operelor respective, cei care intenționează să le vândă nu trebuie să stea și să le verifice pentru a vedea dacă se încadrează sau nu în cerințe.

În schimb, singurul lucru pe care trebuie să-l facă este să intre în contact cu un reprezentant al anticariatului, cu scopul de a discuta toate detaliile necesare. În cazul anticariatului Cumpăr Cărți, anticarii merg la domiciliul persoanei care a solicitat serviciile anticariatului, pentru evaluarea volumelor, ridicarea lor și efectuarea plății.

Prin urmare, despărțirea de vechile cărți nu trebuie văzută ca un moment trist, ci ca o oportunitate de a face loc noilor interese pe care le are o persoană. La anticariatul Cumpăr Cărți, aceștia au ocazia de a obține instant o parte din valoarea cărților pe care le oferă spre vânzare, ceea ce înseamnă o recuperare parțială a investiției.

Cele mai citite

Prețuri plafonate pentru noi alimente până la finalul anului. Lista noilor produse mai ieftine la raft

Alte 13 alimente ar putea fi introduse pe lista celor cu adaos comercial plafonat.Senatorii au decis prelungirea plafonării adausului comercial la alimente de bază până...

Ochii sunt oglinda sufletului – Cum sunt trădate cele mai ascunse intenții de forma și mărimea ochilor

 Forma ochilor trădează modul în care relaţionezi cu ceilalţi. Ochii tăi nu mint niciodată, din contră, pot fi o fereastră către sufletul tău. Iată...

Zodia căreia îi pasă doar de bani. La ce trebuie să fii atent dacă ai o astfel de persoană în anturajul tău?

Însă, nu totul este rău cu zodia căreia îi pasă doar de bani pentru că, având banii drept cea mai mare motivație în viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies