13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Miliardarul Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, a fost prins în...

VIDEO Miliardarul Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, a fost prins în mijlocul atacului din Las Vegas

Miliardarul Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care asistau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, informează Mediafax.

Miliardarul a fimat cu telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.

Dan Bilzerian, fost jucător de poker, a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat şocat că o tânără, care se afla la câţiva metri de el, a fost împuşcată în cap.


50 de oameni au fost împușcați, iar peste 200 au fost răniți, după ce un bărbat de 64 de ani a deschis focul, în apropierea unui casino, în timpul unui concert de muzică country, în Las Vegas. Atacatorul a fost împușcat mortal.

 

”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

Luni, un individ a deschis focul asupra oamenilor care participau la un concert de muzică country, ce se desfăşura în incinta unui cazino din Las Vegas. În urma atacului, cel puţin 20 de persoane au murit şi alte cel puţin 100 au fost rănite.

Autorităţile au precizat că atacatorul a deschis focul de la un etaj superior al hotelului aflat în apropierea locului în care avea loc concertul.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă