8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportReacția președintelui Iohannis, după demiterea șefului ANAF

Reacția președintelui Iohannis, după demiterea șefului ANAF

Președintele Klaus Iohannis a precizat, marți, în legătură cu demiterea șefului ANAF, Bogdan Stan, că ar trebui întrebat despre motive „cel care l-a demis”.

„Asta trebuie să îl întrebați pe cel care l-a demis. Probabil nu și-a făcut treaba destul de bine”, a spus președintele, care se află în vizită la Mausoleul de la Mărăști.

Prim-ministrul Mihai Tudose l-a demis, marți, pe președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Bogdan Stan, numind-o, în locul său, pe Mirela Călugăreanu, director adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice București. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.


Citește și:  Ce avere are noua șefă a Fiscului, Mirela Călugăreanu

Noua preşedintă a ANAF, Mirela Călugăreanu, deține patru terenuri, dintre care trei intravilane, în București și Giurgi, o casă de 220 de metri pătraţi în Capitală, o casă de vacanţă şi un apartament, împreună cu soțul ei, potrivit declarației de avere din iunie 2017.


Potrivit unor surse citate de Agerpres, premierul Mihai Tudose l-ar fi demis pe Bogdan Stan din cauză că nu a prezentat măsuri concrete în domeniul disciplinei financiare și reorganizării Fiscului.

„Prim-ministrul Mihai Tudose a așteptat două săptămâni măsuri concrete în domeniul disciplinei financiare, reorganizării ANAF, precum și un imbold în domeniul vamal. Nu au venit", au afirmat sursele.



 

 

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă