13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPremierul Tudose, întrebat ce alege între Dragnea și Ponta: Nu am idoli...

Premierul Tudose, întrebat ce alege între Dragnea și Ponta: Nu am idoli în viață. Nu vreau să trăiesc viața altcuiva

Premierul Mihai Tudose a declarat, într-un interviu fulger acordat postului Antena 3, că ultima carte citită este „Groapa” de Eugen Barbu, iar că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu îl alege pe niciunul, pentru că „nu are idoli în viață”.

„Nu am idoli în viață. Nu vreau să trăiesc viața altcuiva”, a răspuns Tudos, întrebat ce alege între Victor Ponta și Liviu Dragnea.
Șeful Executivului a fost rugat să se caracterizeze în patru cuvinte: „Dificil. De ce 4 şi nu trei? Bine trei. Un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine”, a răspuns el.

Întrebat ce alege între Mamaia și Vama Veche, el a răspuns: „Mai degrabă singur pe-o plajă. Care plajă? Linişte, vreau linişte.”
Totodată, premierul a dezvăluit că ultima carte citită este „Groapa” de Eugen Barbu.

„Practic am terminat-o de când eram premier, o să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a spus Mihai Tudose.
El a mai fost întrebat de ce este încruntat: „Acum de soare. Şi în general? Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată. Era pe fugă, da?”. Totodată, Mihai Tudose a fost chestionat dacă l-au deranjat glumele de pe rețelele de socializare privind asemănarea cu locotentul Worf din StarTreck.

„Nu nu m-au deranjat. Sunteţi Worf? Atâta timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”, a mai spus el.
Totodată, el a fost întrebat despre preferințele muzicale. „Led”, a răspuns, întrebat cu privire la ce ar alege între Led Zeppelin și Michael Jackson.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă