7.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialDragnea, despre Iohannis: A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe...

Dragnea, despre Iohannis: A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe toți. Replica Președinției: Este o glumă?

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a susținut că președintele Klaus Iohannis ar fi fost de fapt în vacanță în SUA, deși Iohannis a participat la Adunarea Generală a ONU.

În replică, purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a spus că dacă o întâlnire cu Donald Trump și reprezentarea României la ONU este interpretată drept o vacanță, atunci nu mai este nimic de comentat.

”E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr. Dacă reprezentarea României la ONU și întânire cu președintele SUA reprezintă o vacantă, atunci nu mai avem nimic de comentat”, a declarat Dobrovolschi.

Anterior, Liviu Dragnea a declarat: ”Nu vorbesc. A vorbit președintele destul. A venit supărat din vacanță și ne-a certat pe toti”, pentru ProTv. 


Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iordănescu schimbă liniile pentru amicalul cu Columbia. Cum ar putea arăta primul 11

După ce a remizat cu Irlanda de Nord pe Arena Națională, România întâlnește mâine seară Columbia, cea mai în formă națională a lumii din...

Poșta română a aprobat o creştere a fondului de salarii cu aproximativ 105 milioane lei

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” a aprobat, luni, o creştere a fondului de salarii la nivelul maxim prevăzut de lege, respectiv...

CSM București a făcut un nou transfer! Alina Grijseels, „tigroaică” pentru doi ani

Formația de handbal feminin CSM București a anunțat transferul jucătoarei Alina Grijseels, componenta echipei Metz, pe care „tigroaicele” urmează să o întâlnească în sferturile...
Ultima oră
Pe aceeași temă