Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul premier Sorin Grindeanu contestă excluderea din PSD: Nu pot să trădez încrederea oamenilor din Timiş

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că a contestat decizia de excludere din PSD. Totodată, el și-a exprimat speranța că cererea trimisă PSD va fi soluţionată atât „în litera cât şi în spiritul" statutului partidului.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2017 - 13:38

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că a contestat decizia de excludere din PSD. Totodată, el și-a exprimat speranța că cererea trimisă PSD va fi soluţionată atât „în litera cât şi în spiritul" statutului partidului.

„Motivaţia din contestare nu este doar în litera, ci şi în spiritul statutului şi mă aştept să fie soluţionată în acest sens. Nu pot să trădez încrederea oamenilor din Timiş care m-au votat şi susţinut preşedinte de filială. Am recurs la contestaţie la semnalele lor şi ca urmare a întâlnirilor din această săptămână. Sper că reprezentanţii Bucureştiului au înţeles dorinţa filialei PSD Timiş, care în cvasiunanimitate a decis să mă susţină şi să susţină acest demers", a  spus Grideanu, pentru Mediafax.Întrebat dacă se aşteaptă la o soluţionare rapidă şi corectă a contestaţiei, Grindeanu a spus: „Vom vedea cum şi când".

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat, luni, în urma ședinței Biroului Permanent Național al formațiunii, că marți după-amiază va merge la Timișoara, pentru a purta discuții referitoare la situația organizației județene. El a adăugat că fostul premier Victor Ponta și Cătălin Ivan nu mai sunt membri PSD.

„Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta şi Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza de date fiindcă posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparţine organizaţiei judeţene din care face parte. Ăsta este un aspect pe care îl vom lămuri la Timişoara mâine după-amiază. Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD în urma deciziei Comitetului Executiv Naţional, iar în baza de date, care este un indicator statistic, el figurează pentru că în ea operează organizaţia de bază şi nu a fost formalizată hotărârea CExN”, a declarat Marian Neacşu, la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.


Citește totul despre:

Comentarii