-0.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeAlegeri 2016Start înscrierilor pentru ­programul de mentorat în afaceri

Start înscrierilor pentru ­programul de mentorat în afaceri

 

Beneficiind de suportul şi experienţa profesorilor de la MIT Center for Entrepreneurship, programul de mentorat în afaceri, desfăşurat la nivel de MBA, va demara prin primul workshop în luna ianuarie 2012.

Adus pentru prima dată în România în anul 2010 de Fundaţia Post-Privatizare, cu sprijinul Entrepreneurship Ventures Inc. (S.U.A), programul perfecţionează şi dezvoltă abilităţile manageriale pentru consolidarea propriilor organizaţii în mod sustenabil. Trecând prin toate fazele de extindere a unei afaceri, antreprenorii români au şansa să beneficieze de experienţa unor mentori de top de la MIT Center for Entrepreneurship precum Kenneth Morse, Laura Morse şi ­William Aulet.

Cinci sesiuni de cursuri

Business Mentoring Program susţine ­pregătirea continuă a oamenilor de afaceri români, astfel încât aceştia să îşi poată dezvolta propria organizaţie până la acel nivel care să le permită accederea pe o piaţă economică globală. Din acest motiv, pentru facilitarea networking-ului şi a schimbului de experienţă între antreprenorii români şi cei din afara ţării, programul va fi extins în 2012 la întreaga regiune a Europei de ­Sud-Est.

Alături de cei trei mentori de la MIT Center for Entrepreneurship, participanţii vor lua parte la cinci sesiuni intensive de cursuri desfăşurate pe o perioadă de şase luni de zile. Cursurile vor fi centrate pe aspecte-cheie pentru dezvoltarea unui business solid: strategii de vânzare, marketing, crearea valorii acţionariale prin excelenţă operaţională, leadership şi finanţare pentru dezvoltare.

Numărul de locuri în cadrul programului este limitat. Înscrierea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro şi este deschisă până pe data de 6 ianuarie 2012. 

Cele mai citite

ChatGPT prezice cât de departe va ajunge naționala României la EURO 2024

ChatGPT face câteva precizări în legătură cu naționala României la EURO 2024. Softul de inteligență artificială a fost întrebat cât de departe crede că...
00:01:19

SUA îl acuză pe fostul ambasador în Bolivia, Victor Manuel Rocha, de spionaj pentru Cuba

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, a anunțat luni (4 decembrie) că Statele Unite(SUA) au acuzat un fost ambasador în Bolivia, Victor Manuel Rocha,...
00:01:12

VIDEO. Inundațiile fac prăpăd în Tanzania. Zeci de morți

Operațiuni de căutare și salvare sunt în curs de desfășurare în nordul Tanzaniei, pe fondul unor inundații grave, iar președintele țării a declarat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă