33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăAlegeri 2016Pensionarii i-au cerut lui Ponta indexarea pensiilor, premierul asigură că va fi...

Pensionarii i-au cerut lui Ponta indexarea pensiilor, premierul asigură că va fi o nouă întâlnire

Reprezentanţii asociaţiilor de pensionari i-au solicitat premierului Victor Ponta, în cadrul unei întrevederi desfăşurate, luni, la Palatul Victoria, ca Guvernul să indexeze pensiile, premierul asigurând că va discuta solicitările punctuale ale pensionarilor într-o viitoare întâlnire, potrivit Mediafax.

Premierul şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, s-au întâlnit la Guvern cu reprezentanţii asociaţilor de pensionari cu prilejul Zilei Persoanelor Vârstnice.

„Principala noastră preocupare este să obţinem indexarea pensiilor”, a declarat, în urma întâlnirii, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Pensionarilor, Preda Nedelcu.

Acesta a precizat că a fost vorba de o întâlnire în care primul-ministru a ascultat toate solicitările pensionarilor, urmând ca problemele punctuale să fie discutate într-o viitoare întâlnire.

Ministrul Muncii a arătat că, în prezent, Guvernul este în faza de elaborare a bugetului pentru anul viitor şi că măsurile avute în vedere pentru pensionari vor fi anunţate la „momentul potrivit”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă