11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăAlegeri 20162.000 de euro lunar pentru un inginer proiectant

2.000 de euro lunar pentru un inginer proiectant

» Sunt inginer proiectant, lucrez intr-o institutie privata si  castig in momentul de fata 800 de euro. Ce pot face pentru a-mi spori venitul si la ce salariu maxim pot ajunge?
– Pozitia de inginer proiectant este una specializata. Un inginer proiectant trebuie sa indeplineaca anumite cerinte stricte, in functie de domeniul in care activeaza, sa cunoasca programe specifice si sa aiba studii superioare de specialitate. Inginerul proiectant este cel care proiecteaza intregul flux tehnologic pentru produse, efectueaza simulari si urmareste realizarea fizica a proiectelor tehnologice.
Castigul unui inginer proiectant depinde de domeniul in care activeaza, de experienta si, bineinteles, de abilitatile sale de a-si negocia salariul. Venitul pe care il aveti in prezent este in concordanta cu nivelul pietei pentru aceasta pozitie. Pentru a va mari castigul, va pot oferi doua variante.

In cadrul firmei in care lucrati, pe langa responsabilitatile inginerului proiectant, puteti accepta si responsabilitatea ofertarii. Va implicati, astfel, nu doar in procesul de proiectare, ci si in cel de vanzare. Puteti ajunge la un salariu fix de pana la 1.200-1.500 de euro, la care se adauga bonusurile, in functie de proiectele finalizate. O alta solutie este colaborarea cu alte companii pe diferite proiecte. Va puteti pastra locul actual de munca si, in acelasi timp, sa cautati colaborari. In acest caz, venitul dumneavoastra poate creste considerabil, ajungand chiar la 2.000 de euro. Fireste, nu putem vorbi despre un venit fix; el va depinde de marimea proiectului si de implicarea dumneavoastra. In cazul in care va orientati spre colaborarea cu companii din tara si pastrarea jobului actual, va sfatuiesc sa aveti grija cum va manageriati timpul. Puteti investi in traininguri ca "managementul timpului", dar si in unele de specialitate, pe domeniul dumneavoastra. Daca va orientati spre colaborari in strainatate, cu siguranta va trebui sa va imbunatatiti una sau mai multe limbi straine.

Asteptam intrebarile dumneavoastra la e-mail angajari@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 4, sector 3, Bucuresti.

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU