30.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăAldineUltimul summit UE din an va dura doar o zi. Premierul britanic...

Ultimul summit UE din an va dura doar o zi. Premierul britanic nu este invitat la cina festivă

Obișnuitul summit de final de an al liderilor Uniunii Europene va dura anul acesta doar o zi și se va încheia cu o cină la care șefa guvernului britanic, Theresa May, nu este invitată, relevă programul indicativ al reuniunii, citat joi de Reuters, preluată de Agerpres.

Președintele summiturilor UE, Donald Tusk, a invitat liderii să participe la o reuniune mai scurtă, de o zi, care va avea loc la Bruxelles, pe 15 decembrie, în timp ce summiturile regulate ale UE durează de obicei două zile.

Întâlnirea va începe în cursul dimineții și se așteaptă să se încheie după-amiaza târziu, potrivit programului preliminar, transmite Reuters.

Liderii celor 27 state UE vor continua dialogul la un dineu de lucru la care Theresa May nu va participa, conform programului.

După ce britanicii au votat să părăsească UE, la referendumul din iunie, liderii UE au avut alte reuniuni fără omologul lor din Marea Britanie.

Cele mai citite

Avertizări de vreme instabilă, pentru mai mult de jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, două avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de instabilitate atmosferică, valabile până miercuri în jumătate de ţară.Potrivit...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...

Apartamente de vanzare Bucuresti

ANG Luxury Properties are în portofoliu peste 500 de oferte de apartamente de vânzare în București, în valoare de peste 330 de milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă