25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Tăriceanu renunță la guvernare ca sa aibă timp pentru noua consoartă

Conform unor apropiați ai liderului ALDE, Tăriceanu s-ar fi convins să divorțeze din nou și să-și refacă viața alături de noua sa parteneră, fostul și actualul candidat la alegerile prezidențiale, Victor Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu a conștientizat că relația sa cu premierul Viorica Dăncilă nu mai poate continua, niciunul dintre ei nemaisuportând “să trăiască într-o minciună”. Astfel, mariajul cu Dăncilă și Partidul Social Democrat a trebuit să ajungă la un final. Cert este că Tăriceanu nu a mai putut suporta să trăiască doar cu Stânga și a simțit nevoia și de o Dreaptă, fie ea și mai stângace, așa cum este a lui Victor Ponta. Și de menționat este că Daciana Sârbu nu a avut nimic de comentat la acest subiect. Europarlamentarul social-democraților s-ar fi împăcat cu ideea unei relații deschise la ALDE, cât timp Victor o va lăsa să asculte liniștită un concert.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă