Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorina Pintea a cules prea multe în această primăvară

În mod normal, primăvara răsar ghioceii.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

03.03.2020 - 10:53

Totuși, încălzirea globală a influențat flora, fapt ce se resimte și în România.

Acest fenomen a determinat și ca din biroul fostului ministru PSD al Sănătății Sorina Pintea să răsară teancuri de bani primiți ca mită, în loc de ghiocei.

Se pare că Sorina Pintea era obișnuită să culeagă mult, indiferent de anotimp.

Mulți o văd nevinovată pe fosta șefă a Sănătății, considerând că este doar o victimă a sistemului sanitar.

Sorina Pintea era obișnuită să-și vadă buzunarele umplute, conform tradiției spitalelor din România.

Surse din Partidul Social Democrat (PSD) au declarat, pentru “Academia Cațavencu” că Sorina Pintea a resimțit lipsa fostului președinte al social democraților, marele drumar al Teleormanului, Liviu Dragnea.

Tocmai acest lucru a determinat-o pe Sorina Pintea să facă tot posibilul pentru a se apropia de Liviu Dragnea, măcar în simțiri.

Anticipând o carantină, determinată de intrarea pe teritoriul țării noastre a noului coronavirus, fosta șefă a Sănătății a depus tot efortul pentru a se autointroduce în carantină.

În loc de târgul de mărțișor, Sorina Pintea ar putea să vadă ce flori se mai pot culege din Târgșor.

Fostul ministru al Sănătății revenise la meseria sa de bază și îi acuză pe procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) că au intervenit, prin flagrantul său, exact în timpul în care se afla într-o operație.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii