22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAldineSorina Pintea a cules prea multe în această primăvară

Sorina Pintea a cules prea multe în această primăvară

Totuși, încălzirea globală a influențat flora, fapt ce se resimte și în România.

Acest fenomen a determinat și ca din biroul fostului ministru PSD al Sănătății Sorina Pintea să răsară teancuri de bani primiți ca mită, în loc de ghiocei.

Se pare că Sorina Pintea era obișnuită să culeagă mult, indiferent de anotimp.

Mulți o văd nevinovată pe fosta șefă a Sănătății, considerând că este doar o victimă a sistemului sanitar.

Sorina Pintea era obișnuită să-și vadă buzunarele umplute, conform tradiției spitalelor din România.

Surse din Partidul Social Democrat (PSD) au declarat, pentru “Academia Cațavencu” că Sorina Pintea a resimțit lipsa fostului președinte al social democraților, marele drumar al Teleormanului, Liviu Dragnea.

Tocmai acest lucru a determinat-o pe Sorina Pintea să facă tot posibilul pentru a se apropia de Liviu Dragnea, măcar în simțiri.

Anticipând o carantină, determinată de intrarea pe teritoriul țării noastre a noului coronavirus, fosta șefă a Sănătății a depus tot efortul pentru a se autointroduce în carantină.

În loc de târgul de mărțișor, Sorina Pintea ar putea să vadă ce flori se mai pot culege din Târgșor.

Fostul ministru al Sănătății revenise la meseria sa de bază și îi acuză pe procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) că au intervenit, prin flagrantul său, exact în timpul în care se afla într-o operație.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă