22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAldineSemnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

Semnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

A fost o criză de foițe la malul mării, așa că susțintorii USR, nemaiavând din ce să-și ruleze țigările, au fost nevoiți să sacrifice listele cu semnăturile strânse pentru Barna.

Situația este cu atât mai gravă, având în vedere că a mai rămas doar un weekend de Vama Veche în care să fie adunate semnăturile. Și din nefericire, având în vedere concertele care sunt programate la malul mării, este așteptată o nouă criză de foițe în Vamă.

Mai mult, sezonul se poate încheia cu un mare foc de tabără pe plajă, ce ar putea cuprinde toate listele cu semnăturile pentru candidatul alianței USR-PLUS.

Sâmbătă, zeci de susținători USR au strâns semnături pentru Dan Barna, dar au fost luați de val și au ajuns să fumeze listele. Un lucru este cert, semnăturile pentru Barna miroseau bine pe plajă.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă