Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ramona Bruynseels a lăsat cu gura căscată marii filosofi

Candidata formațiunii despre care mulți au auzit, dar pe care nimeni nu a trăit să o vadă, Partidul Puterii Umaniste, la alegerile prezidențiale, Ramona Bruynseels, a ajuns să fascineze marile școli de filosofie din țară și din lume.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2019 - 03:43

Mediul academic este impresionat de teoriile celei care visează la funcția de președinte al României. Discursul Ramonei Bruynseels, în care aceasta a prezentat teorii precum “Pământul este plat” sau “Laika a fost primul om pe Lună”, i-a pus pe gânduri pe marii oameni de știință din vremurile noastre.

Mai mult, candidata umanistă se dovedește și un fin cunoscător al geopoliticii. Unica ei gafă a fost că a dezvăluit marele complot mondial dintre Statele Unite ale Americii și Rusia. Acestea au ținut secret întregii lumi, timp de atâția ani, faptul că țara lui Vladimir Putin face parte din NATO. Cancelarul german, Angela Merkel, și președintele Franței, Emmanuel Macron, au chemat-o deja la Bruxelles pe Ramona Bruynseels, pentru o întâlnire în care să le ofere mai multe date despre acest pact ultra secret dintre SUA și Rusia.

Și dacă nu știți cine este Ramona Bruynseels, să știți că nici noi nu am obținut această informație.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii