17 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

PSD-iștii au făcut toxiinfecție de la Dăncilă

În realitate însă, analizele medicale au demonstrat că acestora li s-a făcut rău la stomac după ce au văzut-o pe Viorica Dăncilă. Discursul președintelui PSD i-a impresionat atât de mult pe tinerii social-democrați, în cât aceștia au avut vărsături.

Au existat însă și cazuri în care participanții de la școala de vară nu au apucat să mănânce nimic și totuși li s-a făcut rău. Acest lucru exclude varianta toxiinfecției alimentare. Cei prezenți nu au putut servi masa, până când Viorica Dăncilă nu a reușit să formuleze o frază corectă din punct de vedere gramatical și de aceea au ajuns să leșine de foame.

Președinta PSD nu a avut însă probleme cu stomacul, Viorica Dăncilă fiind obișnuită să mănânce zilnic mizerii. Chiar și medicii au dat verdictul că pentru a supraviețui sub tutela lui Liviu Dragnea, trebuie să ai un stomac de fier și că nimeni nu a înghițit mai mult decât Viorica Dăncilă.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă