Poezie de autostradă

În repetate rânduri, fostul și viitorul șef al Companiei Naționale de Drumuri, Narcis Neaga, recunoscut ca un poet foarte talentat, mai ales din punctul de vedere al autostrăzilor scrise pe hârtie, a decis să se dedice în totalitate domeniului literar.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2019 - 04:55

Rămas din nou fără scaunul de șef al drumurilor, Neaga a luat hotărârea de a se dedica în totalitate adevăratei sale iubiri, poezia. Recunoscut în compania națională drept „Eminescu al drumurilor și podurilor“, Narcis Neaga și-a luat rolul în serios și deja ar fi pus pe hârtie câteva versuri care să descrie situația romantică din infrastructura rutieră din România. „Pe o autostradă neterminată,/ Domnița sta la poartă/ Mașina o aștepta/ Și aceasta nu mai venea/ În vamă tot stea/ La o coadă mare/ De aici până la soare“ sunt câteva versuri din creația fostului șef al drumurilor.

Neaga ar vrea să treacă versurile sale și pe o linie melodică, și a găsit și interpretul perfect: ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Este binecunoscut faptul că baladele sunt strâns legate de Cuc. Principala problemă este că nu s-a găsit încă cineva care să-i facă să cânte pe cei de pe șantierele de autostrăzi.

Comentarii