Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Munții noștri aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă...voturi

Cu avântul marelui reformator care este gata să salveze România de eterna boală postdecembristă, corupția, prezidențiabilul USR minus PLUS, Dan Barna, a mai produs o nouă gafă.

Share

Emanoil Ursache 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2019 - 00:15

Judecând după forma politică arătată, s-ar putea cât de curând să ne trezim că Viorica Dăncilă o să ajungă să îi ironizeze din ce în ce mai desele greșeli.

Pentru Dan Barna poezia „Munții noștri”, scrisă de Octavian Goga (1881-1938), „este un cântec de jale, dar de pe la 1800, adică e, de fapt, din perioada lui Horia, chiar înainte”.

Imediat după ce a terminat de elaborat prețioase comentarii literare care, în mod normal, aparțin unor elevi care nu sunt capabili să ia bacalaureatul, Barna a continuat cu ceea ce știe el cel mai bine. A vorbit despre corupție, nepotism și politizare.

Am înțeles, însă, că dacă ar fi fost președinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi petrecut. Dar, în logica personajului, care confundă Motru cu Valea Jiului, probabil că dacă ar fi fost domnitor fanariot pe la 1800, creația lui Octavian Goga ar fi avut loc încă de pe atunci.

Comentarii

loading...