Un ciclist a fost ucis de un urs grizzly într-un parc național din SUA

Un ciclist a fost ucis de un urs grizzly într-un parc naţional din Montana, Glacier National Park. Prietenul cu care era a scăpat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2016 - 08:22

Un ciclist a fost ucis de un urs grizzly într-un parc naţional din Montana, Glacier National Park. Prietenul cu care era a scăpat, au anunţat joi autorităţile locale, preluate de AFP, informează Agerpres.

Brad Treat, un american de 38 de ani, mergea pe bicicletă miercuri duă-amiază când se pare că el şi prietenul său au deranjat marele urs brun simbol al vestului sălbatic. "Se pare că au surprins ursul şi că dl Treat ar fi fost tras de pe bicicletă" de animal, a afirmat într-un comunicat biroul şerifului din comitatul Flathead. "A fost găsit mort la faţa locului", adaugă textul. 

Prietenul său, nevătămat, a anunţat echipele de intervenţie, conform comunicatului care precizează că zona a fost închisă cât poliţiştii caută animalul. 

Atacurile de acest tip sunt rare, au amintit autorităţile, potrivit cărora numai 10 persoane au fost ucise de urşi grizzly în Glacier National Park de la crearea sa, în 1910.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...