14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAldineLeii au ajuns să se sperie de un c(T)urcan

Leii au ajuns să se sperie de un c(T)urcan

Raluca Turcan vine cu o teorie care ar da peste cap tot ceea ce se cunoaște, la acest moment, despre politica monetară.

Potrivit vicepremierului, devalorizarea leului și creșterea, în ritm alarmant, a euro nu pot fi influențate de politicile guvernamentale sau de o criză politică dintr-un stat.

Se pare că doar forțe din afara universului nostru pot influența cursul valutar.

Această descoperire a vicepremierului Raluca Turcan i-a uimit nu doar pe profesorii Academiei de Științe Economice din București, ci și specialiști de la mari universități de profil lumea întreagă.

Raluca Turcan ar putea fi solicitată să țină un curs în fața marilor economiști, care, aparent, au multe de învățat de la prim-vicepreședintele PNL.

În viziunea Ralucăi Turcan, leul nu ar trebui îngrădit, iar evoluția sa nu trebuie influențată.

Vicepremierul consideră că leul trebuie lăsat să umble liber, ca în rezervațiile naturale din Africa.

După ce asistenta premierului redesemnat Ludovic al II-lea Orban și-a făcut publică viziunea asupra Economiei, leii au început să iasă din cușca de aur a Băncii Naționale a României (BNR).

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă