Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Leii au ajuns să se sperie de un c(T)urcan

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), vicepremierul Raluca Turcan, a uimit lumea economiștilor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

24.02.2020 - 12:09

Raluca Turcan vine cu o teorie care ar da peste cap tot ceea ce se cunoaște, la acest moment, despre politica monetară.

Potrivit vicepremierului, devalorizarea leului și creșterea, în ritm alarmant, a euro nu pot fi influențate de politicile guvernamentale sau de o criză politică dintr-un stat.

Se pare că doar forțe din afara universului nostru pot influența cursul valutar.

Această descoperire a vicepremierului Raluca Turcan i-a uimit nu doar pe profesorii Academiei de Științe Economice din București, ci și specialiști de la mari universități de profil lumea întreagă.

Raluca Turcan ar putea fi solicitată să țină un curs în fața marilor economiști, care, aparent, au multe de învățat de la prim-vicepreședintele PNL.

În viziunea Ralucăi Turcan, leul nu ar trebui îngrădit, iar evoluția sa nu trebuie influențată.

Vicepremierul consideră că leul trebuie lăsat să umble liber, ca în rezervațiile naturale din Africa.

După ce asistenta premierului redesemnat Ludovic al II-lea Orban și-a făcut publică viziunea asupra Economiei, leii au început să iasă din cușca de aur a Băncii Naționale a României (BNR).

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...