Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis a ajuns să vadă Apocalipsa după Florin Cîțu

România este aproape de a trece la următorul nivel.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

28.02.2020 - 11:01

Țara noastră este aproape să părăsească acest univers și să treacă într-o nouă dimensiune.

România ar putea să fie trasă într-o gaură neagră uriașă, rezultată din unirea tuturor celor descoperite de ministrul demis al Finanțelor Publice, Vasile Florin Cîțu, în buget.

Florin Cîțu nu ne va mai spune că Apocalipsa vine, deoarece, acum, ar putea să fie chiar aici.

“Academia Cațavencu” a aflat ce l-a determinat pe președintele Klaus Iohannis să-l aleagă pe Florin Cîțu drept propunerea sa pentru funcția de premier.

Cîțu ar avea șanse foarte mari să atragă România într-una dintre găurile sale negre descoperite, unde, pe lângă economie, și timpul stă în loc, exact ca în timpul discursurilor șefului statului.

Președintele Klaus Iohannis a reușit să depășească dilema care îi deranja somnul și concediile, de o bună perioadă.

Klaus Iohannis nu știa să aleagă între Ludovic al II-lea și Ludovic al III-lea și a mai și fost lovit peste degete de ciocanul Curții Constituționale a României.

Dar, în urma consultărilor cu reprezentanții partidelor parlamentare, a reușit să aleagă un Ludovic Orban sub acoperire.

Reprezentanții partidelor parlamentare sunt îngrijorați de starea lor de sănătate, mai ales în contextul amenințării coronavirus, și se plâng că nu au mai avut timp să își facă analizele.

Liderii partidelor politice parlamentare se consultă mai mult cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării de premieri, decât îi consultă medicii de familie.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...