Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Stimate Domnule Procuror General,

In suplimentul aldine al cotidianului Romania libera din 23 septembrie a.c. este reluat un articol semnat in 1990 de regretatul publicist Corneliu Buzinschi Ð cu o relatare a unui caz care a produs durere si consternare: in imprejurari neclare, ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.09.2005 - 00:00
In suplimentul aldine al cotidianului Romania libera din 23 septembrie a.c. este reluat un articol semnat in 1990 de regretatul publicist Corneliu Buzinschi Ð cu o relatare a unui caz care a produs durere si consternare: in imprejurari neclare, trei tineri de varsta scolara (14 ani, Rosu Marius, Lovin Gabriel, Mitrofan Gabriel-Adi, colegi de clasa a Liceului economic din Bacau) au disparut de acasa si au fost asasinati Ð cel mai probabil cu complicitatea organelor de politie politica si represiune Ð complicitate care este pana astazi acoperita intr-un mod incalificabil cel putin printr-o vinovata pasivitate din sistemul judiciar (civil si militar), asupra careia dorim sa va atragem atentia prin prezenta sesizare.
Imprejurarile au fost insuficient cercetate si nu sunt cunoscute rezultatele.
Fiind un subiect de interes public, va rugam sa dispuneti a ne fi precizate care au fost masurile legale intreprinse de organele judiciare; totodata, va solicitam sa determinati reluarea si extinderea cercetarilor si administrarea de probe pentru aflarea adevarului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...