Sa plangem pentru PSD

Fosta ministru al Invatamantului si Cercetarii, Ecaterina Andronescu (careia i se zicea, cu duiosie, Abramburica - prietenii stiu, probabil, de ce...) s-a plans recent de "ura cu care actuala guvernare incearca sa urmareasca toti membrii PSD ...

Share

Mihai Creanga 0 comentarii

05.08.2005 - 00:00
Fosta ministru al Invatamantului si Cercetarii, Ecaterina Andronescu (careia i se zicea, cu duiosie, Abramburica - prietenii stiu, probabil, de ce...) s-a plans recent de "ura cu care actuala guvernare incearca sa urmareasca toti membrii PSD (...) Aceasta prigoana impotriva membrilor PSD ma cutremura si, personal, nu o inteleg".
Unde? Cum ?! Cine !?! In tara noastra draga sa se petreaca asemenea grave haituiri ale bravilor social-democrati autohtoni, pilde - da, pilde! - de omenie, cinste si dedicatiune pentru binele natiei...?
Ar fi peste poate! Ei, care si-au jertfit pe altarul patriei toate zilele si noptile (chiar cu asupra de masura, incat anul lor a numarat peste 400 de zile de cazare), ei care au uitat de orice interes personal, ruinandu-si si bruma de avere in opere de binefacere, tocmai ei sa fie prigoniti? Si cum? Cu o ura atat de feroce incat seismul provocat de aceasta a lipsit-o pur si simplu pe doamna ministru de orice posibilitate de intelegere!
Grav, foarte grav. Inseamna ca democratia pe care s-a straduit atat de original ex-Presedintele Ion Iliescu sa ne-o edifice amar de ani, apeland - cand a fost vorba sa ne-o bage bine in cap - chiar la dragii sai mineri, unde mai e democratia noastra? Si presa, presa ce face? Doarme tocmai acum, cand membrii PSD sunt urmariti cu o ura fara satiu? Zau asa, prea multe abuzuri, prea multe victime, opriti macelul!
Ce va zice Europa, ce va zice ONU, cand vor afla ca bietii nostri social-democrati s-au refugiat in umilele lor bojdeuci, in vreme ce prigonitorii lor au ajuns sa le ia si bujiile de la harbuitele lor Dacii, incat nici in concedii n-au mai plecat sarmanii membri PSD; stau toti tremurand, de spaima haitasilor, si Ð abia, abia Ð de mai pot pune un bors de stevie pe masa saraca a familiilor lor necajite. Cumplit cosmar! Grea, teribil de grea e astazi viata sarmanilor membri PSD! Pur si simplu ma cutremur (tineti-va bine, doamna Andronescu!) si zau daca mai pot intelege. Semnez plin de compasiune pentru suferintele la care este supus PSD astazi si ma gandesc la ultima salvare a social-democratiei romanesti: tovarasi dragi, intrati, dom'le, in ilegalitate! E un sfat absolut dezinteresat.

Citește totul despre:

Comentarii