20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportAtletismProcesul comunismului pe Internet

Procesul comunismului pe Internet


La 1 noiembrie 2004 a fost introdus pe Internet un spatiu pentru promovarea PROCESULUI COMUNISMULUI IN ROMANIA.
Intrucat acest act de importanta politica, istorica si morala nationala nu a fost mediatizat la noi, trebuie sa fie facut cunoscut opiniei publice, ca o datorie de onoare fata de sutele de mii de victime si de supravietuitori ai terorii comuniste, care a bantuit tara timp de aproape o jumatate de secol.
Initiatorii acestei actiuni anevoioase sunt domnii CICERONE IONITOIU, cel mai cunoscut si prodigios cercetator si istoric al gulagului romanesc, si IOAN ROSCA, cercetator stiintific, doctor in educatie, inginer de sisteme teleinformatice, coordonatorul comunicatiei in acest spatiu.
Promotorii lui au urmarit elucidarea si explicarea fenomenului comunist si a crimelor lui abominabile, in mare parte ascunse si necunoscute marelui public.
Din cartea de oaspeti ai acestui spatiu de pe Internet amintim cateva personalitati: Cicerone Ionitoiu, Dan Culcer, Remus Radina, Paul Goma, Stefana Bianu.
Spatiul consacrat cuprinde in principal: noutati, editoriale si tablete, documente, comentarii si semnale, marturii, pledoarii, actiuni, proiecte (forum, stand), carte de oaspeti, mese rotunde si poate fi accesat pe “www.procesul comunismului.com”.
Mesaje publice de sustinere si oferte de colaborare si propuneri de ameliorare pot fi trimise pe cele doua adrese de e-mail mentionate in spatiu sau la CP 101, Oficiul Postal nr. 5 Bucuresti.
Mentionam ca titlul complet al spatiului este: “Procesul Comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale”.

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă