Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procesul comunismului pe Internet

La 1 noiembrie 2004 a fost introdus pe Internet un spatiu pentru promovarea PROCESULUI COMUNISMULUI IN ROMANIA. Intrucat acest act de importanta politica, istorica si morala nationala nu a fost mediatizat la noi, trebuie sa fie facut ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.06.2005 - 00:00

La 1 noiembrie 2004 a fost introdus pe Internet un spatiu pentru promovarea PROCESULUI COMUNISMULUI IN ROMANIA.
Intrucat acest act de importanta politica, istorica si morala nationala nu a fost mediatizat la noi, trebuie sa fie facut cunoscut opiniei publice, ca o datorie de onoare fata de sutele de mii de victime si de supravietuitori ai terorii comuniste, care a bantuit tara timp de aproape o jumatate de secol.
Initiatorii acestei actiuni anevoioase sunt domnii CICERONE IONITOIU, cel mai cunoscut si prodigios cercetator si istoric al gulagului romanesc, si IOAN ROSCA, cercetator stiintific, doctor in educatie, inginer de sisteme teleinformatice, coordonatorul comunicatiei in acest spatiu.
Promotorii lui au urmarit elucidarea si explicarea fenomenului comunist si a crimelor lui abominabile, in mare parte ascunse si necunoscute marelui public.
Din cartea de oaspeti ai acestui spatiu de pe Internet amintim cateva personalitati: Cicerone Ionitoiu, Dan Culcer, Remus Radina, Paul Goma, Stefana Bianu.
Spatiul consacrat cuprinde in principal: noutati, editoriale si tablete, documente, comentarii si semnale, marturii, pledoarii, actiuni, proiecte (forum, stand), carte de oaspeti, mese rotunde si poate fi accesat pe "www.procesul comunismului.com".
Mesaje publice de sustinere si oferte de colaborare si propuneri de ameliorare pot fi trimise pe cele doua adrese de e-mail mentionate in spatiu sau la CP 101, Oficiul Postal nr. 5 Bucuresti.
Mentionam ca titlul complet al spatiului este: "Procesul Comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...