Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Memoria

Semnalam, cu respect si bucurie, aparitia numarului dublu 51-52 (2-3/2005) al minunatei reviste MEMORIA. Tiparit cu sprijinul Fundatiei KONRAD ADENAUER si al Ministerului Culturii si Cultelor, ilustrat cu reproduceri ale lucrarilor artistului ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.10.2005 - 00:00
Semnalam, cu respect si bucurie, aparitia numarului dublu 51-52 (2-3/2005) al minunatei reviste MEMORIA. Tiparit cu sprijinul Fundatiei KONRAD ADENAUER si al Ministerului Culturii si Cultelor, ilustrat cu reproduceri ale lucrarilor artistului plastic Constantin Zgambau, revista are un sumar extrem de bogat, din care spicuim, pentru a va incita la necesara lectura: l In memoriam Alexandru Paleologu l Sergiu Grossu - Vantul cel potrivnic l Vasile Boroneant - Procesul comunismului l Dorin Dobrincu - Rezistenta armata anticomunista din Bucovina l Nicolae Vlad - Garda Tineretului Roman l Lucien Romier - Basarabia, mon amour l Ariel Remos - Memorial in amintirea sutelor de mii de victime ale tiranului Fidel Castro l Mircea Popescu - "Portretul robot" al securistului.
Si inca multe alte pagini despre suferintele celor cazuti sub teroarea comunista, dar si despre sperantele unui viitor cladit pe adevar si dreptate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...