Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Vezi cine sunt POLITICIENII români care s-au SINUCIS!

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase a zguduit opinia publică naţională şi internaţională, alimentând speculaţiile conform cărora fostul premier vrea să scape de închisoare, iar Victor Ponta vrea să se ...

Share

Andrei Stanca 0 comentarii

21.06.2012 - 13:56

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase a zguduit opinia publică naţională şi internaţională, alimentând speculaţiile conform cărora fostul premier vrea să scape de închisoare, iar Victor Ponta vrea să se folosească de tragedie pentru a-şi mări capitalul de imagine.

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase nu este singura astfel de acţiune în istoria tragediilor în care au fost implicaţi politicienii români. Unii dintre aceştia au reuşit să-şi pună capăt zilelor.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase!

Chivu Stoica a fost premierul României în perioada 1955-1961 şi Preşedinte al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România în perioada 24 martie 1965 - 9 decembrie 1967. A fost înlocuit în această funcţie de către Nicolae Ceauşescu. În ultimii ani din viaţă, Chivu Stoica a ieşit din graţiile lui Nicolae Ceauşescu şi a fost găsit împuşcat în cap cu o puşcă de vânătoare. Anchetatorii au considerat că s-a sinucis.

Vezi şi EXCLUSIV: Adrian Năstase-filmul tentativei de sinucidere

Mircea Stănescu a fost membru al Parlamentului României. Fostul deputat s-a sinucis pe 5 ianuarie 2009 prin împuşcare. Mircea Stănescu era pus sub acuzare de procuratură în urma unui accident rutier petrecut pe Şoseaua Aerogării din Bucureşti, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Citeşte şi Imagini de la tentativa de sinucidere din Zambaccian

Grigore Alexandru Ghica, fost domnitor al Moldovei, s-a sinucis la Paris, în 1857, după ce a fugit din ţară atunci când ruşii au intrat în Moldova.

Gheorghe I. Brătianu (1898 - 1953) a fost un istoric şi om politic român, profesor universitar, membru al Academiei Române şi una dintre nenumăratele victome ale regimului comunist. El a murit în închisoare, la vârsta de 55 de ani. Potrivit mărturiilor unor deţinuţi, Ghoerghe I. Brătianu s-a sinucis prin strangulare.

Marin Ceauşescu a fost fratele mai mare a lui Nicolae Ceauşescu. Despre el se spune că ar fi mediat dictatorului transferul a milioane de dolari americani în conturi bancare din Elveţia. Pe 28 decembrie 1989, după trei zile de la executarea fratelui său, a fost găsit spânzurat în subsolul ambasadei României din Viena. Poliţia a declarat că s-a sinucis.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...