Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expozitia Inscrisuri dusmanoase/SCRIPTA HOSTILIA,

organizata de filiala romaneasca a Asociatiei Jurnalistilor Europeni (AZIR/AEJ), pe care publicul a avut ocazia sa o viziteze la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti, in luna martie a acestui an, va putea fi vizitata de cei interesati si la ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.07.2005 - 00:00
organizata de filiala romaneasca a Asociatiei Jurnalistilor Europeni (AZIR/AEJ), pe care publicul a avut ocazia sa o viziteze la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti, in luna martie a acestui an, va putea fi vizitata de cei interesati si la MUZEUL MEMORIAL al Victimelor Comunismului de la Sighet, intre 13 iulie/13 septembrie. Vizand de aceasta data si numerosul public strain care viziteaza complexul expozitional de la Sighet, cu legende si explicatii atat in romana cat si in engleza, expozitia va fi vernisata la Sighet in ziua de 13 iulie, ora 19, in cadrul Scolii de Vara organizate la Sighet de Fundatia Academia Civica.
Expozitia va fi prezentata de Doina Jela, secretar AZIR, membru al Comitetului executiv AEJ. Vor fi prezenti dna Ana Blandiana, presedinte Academia Civica, Jiri Gruntorad, director al Bibliotecii de Samizdat LIBRI PROHIBITI, de la Praga, Kevin d'Arcy, secretar AEJ Anglia si Romulus Rusan, directorul Centrului international de Studii asupra Comunismului din cadrul Memorialului Sighet.
Vor fi de asemenea prezenti elevii de la Scoala de Vara de la Sighet, trimisi speciali ai posturilor de radio, televiziune si ai presei scrise.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...