Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Democratia este orfana fara Corneliu Coposu

- Academician Gabriel Tepelea, membru de onoare PNTCD: "Democratia este orfana fara Corneliu Coposu. Seniorul este actual prin implicarea pe viata si pe moarte intr-un crez. Ce lipseste democratiei este tocmai transpunerea in viata ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.11.2005 - 00:00
- Academician Gabriel Tepelea, membru de onoare PNTCD:

"Democratia este orfana fara Corneliu Coposu. Seniorul este actual prin implicarea pe viata si pe moarte intr-un crez. Ce lipseste democratiei este tocmai transpunerea in viata personala a declaratiilor si a ideilor profesate in public. Corneliu Coposu a insemnat la un moment dat aceasta hrana spirituala, speranta".- Theodor Stolojan, consilier prezidential:

"Democratia a ramas fara un demn reprezentant al eticii politice. Un om care si-a iubit tara fara sa faca din asta un spectacol. Corneliu Coposu a apartinut acelei categorii de oameni care, pentru anumite valori si principii democratice, sunt dispusi sa lupte pana la capat, indiferent de sacrificiu. Corneliu Coposu si-a respectat adversarii politici, chiar si atunci cand acestia il tratau nedrept".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...