Copilu' Geoana a nimerit-o!

Eu, spre deosebire de tot mai acrita Bunicuta a PSD (care nu vrea deloc sa lase politichia si sa se apuce de crosetat ciorapi de lana, care sa-i tina de cald cand o iesi din politica, stiti dumneavoastra cum... doar ne-a zis-o!), eu nu cred ca ...

Share

Mihai Creanga 0 comentarii

14.10.2005 - 00:00
Eu, spre deosebire de tot mai acrita Bunicuta a PSD (care nu vrea deloc sa lase politichia si sa se apuce de crosetat ciorapi de lana, care sa-i tina de cald cand o iesi din politica, stiti dumneavoastra cum... doar ne-a zis-o!), eu nu cred ca Mircea Geoana ar fi un prostanac, tot asa cum nu cred ca agoniseala sa declarata ar proveni din "burse si salariu"... Oricum, fata de ce au adunat membrii Troicii de super-avuti din fruntea PSD - Adeneu, Memeu si Dip - si chiar fata de cativa granguri-sforari din umbra ai aceluiasi partid - Hrebe, Micky'Sp., Ionru, Mareanop si Mareanvan - Mircea Geoana e mic copil!
Poate si de asta, Mirceage vorbeste cam in dodii si, ca orice copilas putin dus la biserica, o cam... nimereste! Iata cum, fiind obligat de faptul ca subalternul lui - pe linie de partid - Adeneu ia pozitii dure fata de Presedintele Romaniei Traian Basescu (os de peste, gatit marinareste, ramas in gatlejul multor pesedei, dar mai ales cu cronicizare la Arogant!), ce s-a gandit Mircea? Mircea Geoana... 007. Ia sa dea EL cu iepurasu' de pamant!
Zis si facut... A prins din zbor o rasucire de ganduri (daca n-o fi prea mult spus...) a Basescului, care a zis acum, nu ca altadata, ca schimbarea presedintilor PSD de consilii judetene ar fi toxica. Atat i-a trebuit lui Mircica. Mircea. Mircea Geoana. A iesit la bataie si a afirmat ca daca in acel caz "schimbarea e toxica", schimbarea presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor (recte - ca-i bine zis!: a lui Nicolae Vacaroiu si a lui Adrian Nastase) ar fi de-a dreptul cancerigena.
A nimerit-o! Caci ce altceva este PSD (PCR - FSN - FDSN - s.a.m.d.) decat cancerul Romaniei?! Din fericire, e tratabil. Cu bisturiul. Da' si cu toporisca ar fi bine.

Citește totul despre:

Comentarii