Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Autorul prins "in nada maestrilor"

La Editura "Vremea", profesorul galatean Florea Tiberian publica volumul "In nada maestrilor". Nume cunoscut in publicistica postdecembrista, subtil eseist, avand preocupari de antropologie culturala si religioasa pe linia lui Lucian Blaga, ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.02.2006 - 00:00
La Editura "Vremea", profesorul galatean Florea Tiberian publica volumul "In nada maestrilor". Nume cunoscut in publicistica postdecembrista, subtil eseist, avand preocupari de antropologie culturala si religioasa pe linia lui Lucian Blaga, Mircea Eliade sau I.P. Culianu, el stie sa-si pastreze nota particulara. Autorul aduce in prim-plan ideile marilor sai inaintasi si le comenteaza adaugandu-le idei noi, din contemporaneitatea imediata, realizand o intalnire benefica, in lumea noua, bulversanta, pe care o traim, multi dintre noi neintelegand-o. Dar nu vom avea de-a face in randurile cartii cu "o cearta a anticilor cu modernii", ci cu o completare, in sensul unei mai bune intelegeri ale unor aspecte din gandirea celor trei mari "antici". (D.O.)

Citește totul despre:

Comentarii

loading...