Drum bun, Majestate! | MESAJUL REDACȚIEI „ROMÂNIA LIBERĂ”

Redacția „România liberă” regretă trecerea în eternitate a unui mare simbol al istoriei noastre, cel care a fost Majestatea sa Regele Mihai I

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2017 - 18:49

 

5 decem­brie 2017 se anunța dimineață ca o zi oarecare, încă o zi în care societatea dezbinată se luptă cu demonii săi tot mai prezenți în actualitate. Și dintr-o dată, pe neașteptate și cu mare tristețe, 5 decembrie 2017 s-a transformat într-o zi istorică, cea a finalului unei epoci, a finalului unei speranțe.

Majestatea Sa Regele Mihai I, monarhul pe care mulți români încă îl vedeau revenind, printr-un miracol, pe tronul țării care l-a așteptat înapoi 70 de ani, s-a stins din viață. A murit în exilul în care a fost izgonit pe 31 decembrie 1947, iar România a pierdut ieri mai mult decât un rege de care nu a avut norocul să se bucure destul.

A pierdut un simbol al stabilității, unul atât de necesar în aceste vremuri dezbinate, a pierdut un reper de demnitate, unul atât de util în această lume fără morală, a pierdut un vis care, ca orice vis imposibil, era cu atât mai frumos.

Drum bun, Majestate!

Slăvit să fiți întru eternitate!

Comentarii

loading...
Loading...
loading...