25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

De Dragobete, Orban l-a rugat pe Iohannis să-l aleagă a treia oară

Evident că această sărbătoare trebuia să fie tratată cum se cuvine și de către clasa politică.

Astfel că, în Parlamentul României, s-au împărțit ieri bezele, în stânga și în dreapta, mult mai multe decât voturi pentru Guvernul Ludovic Orban II.

Este lesne de înțeles că la un vot te mai poți abține, dar nu la pupat un coleg, preferabil de pe o funcție superioară, din partid sau chiar și un adversar, de altă coloratură politică, în speranța unei viitoare alianțe.

Este specific politicii de pe Dâmbovița ca adversarul politic de astăzi să se transforme, mâine, în cel mai de încredere aliat.

Liderul Pro România, Victor Ponta, și președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, și-au transmis, din nou, bezele, de la tribuna Parlamentului, precum îi trimitea Julieta, de la balcon, lui Romeo.

Ludovic Orban speră ca și președintele Klaus Iohannis să fie impresionat de atmosfera romantică din luna îndrăgostiților și să-l mai aleagă o dată, pentru că vrea și a treia oară.

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, își iubește extrem de mult miniștrii, atât de mult încât nu poate să le dea drumul.

La rândul său, și președintele Klaus Iohannis îl iubește atât de mult pe Ludovic al II-lea sau al III-lea Orban, încât nu se poate despărți de el, măcar cât să-i permită să conducă Guvernul.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă