Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, menajeră la Casa Albă, după ce Dragnea i-a turnat în pahar lui Trump

Partidul Social Democrat devine prestatorul oficial de servicii al Casei Albe.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 26.09.2019 - 10:06

După ce fostul președinte al social-democraților, Liviu Dragnea, a fost ospătar pentru Donald Trump, acum, la vizita sa în Statele Unite, premierul Viorica Dăncilă ar putea fi noua menajeră a Biroului Oval. Mai mult, Dăncilă ar putea fi nevoită să facă și pe ospătarul, deși nu are experiența lui Liviu Dragnea. Dar este o situație de criză, având în vedere că Donald Trump vrea să dea un dineu în cinstea delegației române, iar Dragnea este puțin reținut.

Se pare însă că președintele SUA nu este totuși atât de încântat că Viorica Vasilica Dăncilă va fi menajera sa. În plus, nici serviciile prestate de Dragnea nu l-ar fi mulțumit. Acesta ar fi fost și mesajul pe care Trump a vrut să-l transmită atunci când i-a oferit lui Klaus Iohannis șapca albă cu mesajul “Make Romania great again”. Președintele Statelor Unite era un admirator al vechilor școli de ospătari din România și de aceea i-a cerut lui Iohannis să ia măsuri pentru revitalizarea acestora și să nu mai primească din țara noastră prestatori de servicii de slabă calitate.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii