16 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Cupidon, amețit de dragostea din politica dâmbovițeană

Cantitatea de dragoste din aerul respirat de politicienii noștri este atât de mare, încât l-a amețit chiar și pe Cupidon.

Iubirea este definitorie pentru situația din Parlament, unde membrii Partidului Social Democrat și cei ai Partidului Național Liberal au îmbrățișat Guvernul Ludovic Orban II, în așteptarea mult iubitelor alegeri anticipate.

Printre ei, președintele Pro România, Victor Ponta, mai trage câte o săgeată de Cupidon, încercând să redobândească dragostea foștilor colegi social-democrați.

Săgeata sa pare să fi trecut însă fix prin C(i)olacu conducerii interimare a PSD.

Inimioare Pro România încep să se vadă, tot mai clar, deasupra capului președintelui interimar al PSD, dar în partidul roșu umblă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cu C(i)olacu-n coadă.

Cupidon este bulversat, deoarece îi este tot mai dificil să înțeleagă cine cu cine se iubește în politica românească.

Mesagerul dragostei nu mai are loc să-și fixeze țintele, întreg orizontul fiind încărcat de săgețile pe care și le trimit partidele parlamentare.

Președintele Klaus Iohannis va petrece Valentine’s Day mai departe de soție, dar nu într-o călătorie, așa cum și-a obișnuit apropiații, ci alături de marea sa dragoste redeclarată (sau redesemnată), Ludovic Orban.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă