FOTO John Malkovich e de toate

Proiectul face exact ce anunță: de la imaginea mustății ridicole a lui Salvador Dali, la memorabila poză cu Marilyn Monroe păstrându-și demnitatea salvată de o pereche de trandafiri rozi, Miller și Malkovich recompun un vraf întreg de imagini iconice cu o atenție la detalii aproape bolnăvicioasă și cu o ironie fără margini

Share

Marius Cosmeanu 0 comentarii

Actualizat: 02.07.2015 - 19:33

De la Legături periculoase la RED, John Malkovich a jucat cam tot ce se putea juca: și bestie, și bufon. Nu prea găsești sub cer actor mai complex. Înt-un proiect care celebrează tocmai talentul lui Malkovich de a fi maestru-cameleon al artei dramatice, fotograful Sandro Miller a realizat o nouă serie de fotografii foarte expresive.

Intitulată „Malkovich, Malkovich, Malkovich: Homage to photographic masters”, proiectul face exact ce anunță: de la imaginea mustății ridicole a lui Salvador Dali, la memorabila poză cu Marilyn Monroe păstrându-și demnitatea salvată de o pereche de trandafiri rozi, Miller și Malkovich recompun un vraf întreg de imagini iconice cu o atenție la detalii aproape bolnăvicioasă și cu o ironie fără margini.

 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...