Cîțu s-a pierdut în găurile negre descoperite chiar de el

Premierul Ludovic Orban îl caută pe ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, care nu a mai fost văzut, după ce a prezis Apocalipsa economiei românești.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2019 - 14:29

Surse apropiate lui Florin Cîțu spun că nu este exclus ca șeful de la Finanțe să fi fost tras de una dintre găurile negre identificate chiar de el în bugetul de stat.

Cercetătorii de la NASA l-ar fi contactat pe Ludovic Orban pentru a discuta acest subiect sensibil.

Oamenii de știință americani sunt extrem de interesați de modul în care ministrul Florin Cîțu a reușit, într-un timp record, să descopere mai multe găuri negre, decât NASA, în întreaga sa istorie.

Președintele Klaus Iohannis îi solicită premierului Ludovic Orban să verifice, totuși, dacă Florin Cîțu nu este totuși plecat în vacanță. Șeful statului ar fi îngrijorat că numărul de vacanțe rezervat Guvernului Meu ar putea fi consumate de altcineva. Klaus Iohannis este conștient că are la dispoziție doar cinci ani pentru petrecerea concediului.

Premierul Ludovic Orban este însă convins că ministrul Finanțelor se va întoarce la Palatul Victoria, atunci când i se va face foame.

Și guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, rămas ultimul dreor de lei din București, după ce Circul Globus a renunțat la animale, este îngrijorat de situația lui Gflorin Cîțu.

Șeful BNR se teme că ar putea rămâne fără activitate, nemaiavând ce îmblânzi, dacă leul nu va mai fi stârnit de afirmațiile ministrului Finanțelor Publice.

Citește articolul complet pe Academia Cațavencu.

Comentarii