11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăAldine”Arme” pentru transnormalitate

”Arme” pentru transnormalitate

Și deși n-am avut noroc în istorie cu unii dintre vecinii noștri, acum s-ar putea ca intelighenția noastră să beneficieze indirect de pe urma acestora.
Președintele Franței, care probabil a rămas marcat de lectura lui Freud și a decis să trăiască teoriile marelui scamator din Viena, pare dornic să pornească o luptă cu statele conservatoare din Est, Ungaria și Polonia.

Noi nu suntem vizați de critica liderul francez, care a făcut din cocoșul galic, o găină galică neouătoare, pentru că suntem proștii ascultători ai clasei, care nici măcar golani nu sunt buni să fie.

Dovadă stă și votul recent al multor eurodeputați români progresiști pentru raportul Matic, care susține printre altele și că transsexualii pot să rămână gravizi. În raport ei sunt numiți și bărbați trans, ceea ce sună neadevărat și arată ciudat, ca să nu spunem mai multe. Mai pe românește, nici cal, nici măgar.

Revenind la sulițașul Macron, iată ce-și propune acesta: “Trebuie să încercăm să aflăm cum o țară poate ajunge la această situație. Trebuie să purtăm o bătălie culturală, o bătălie a civilizațiilor”. Ridicolul acestei declarații vine din faptul că autorul ei conduce o țară care s-a așezat întru supunere în fața altor civilizații și culturi, fără să fi mișcat un deget.

Dimpotrivă, a pus multe cărămizi la moscheea islamistă și la încurajarea exodului africanilor. Prin urmare, politrucul cu aere de corporatist în ședință vrea să ducă o luptă cu valorile clasice ale Europei, susținute inițial nu de estici postcomuniști, ci de un înaintaș glorios de-al său, De Gaulle sau de figuri precum Adenauer, personalități care au pus temelia Uniunii Europene.

Cum vrea să facă acest lucru?

Aici apare vestea bună pentru politrucii noștri, propagandiștii culturali care se adapă de zeci de ani de la acest izvor bancar vestic. ”Trebuie să reangajăm o colaborare cu intelectualii societăţii civile, să fim mai prezenţi în presa acestor ţări (est-europene – n.red), să-i susţinem mai bine pe cei care apără ideile europene, avem nevoie de o strategie în domeniu”.

Nu se putea o veste mai bună pentru ong-urile marxiste care au suferit în pandemie, pentru editurile principale care publică istorie rescrisă ideologic, literatură cool cu inserții de curcubeu și pentru toți agenții culturali care predică pe rețele de socializare, noua ordine mondială.  

Iată că vor veni bani europeni pentru ce avem mai mare nevoie, cultură lgbt, nu infrastructură sau spitale.

Între timp, în școli se vor întâmpina aceleași probleme în toamnă cu punctele sanitare, tavanele vor fi pregătite de prăbușire, ca la fiecare început de an școlar, dar ce mai contează toate aceste detalii pe lângă faptul că se vor putea ține ore de educație sexuală.

Nu contează că se vor desfășura în condiții neigienice sau printre dărâmături. De reținut că noile idei în materie de educație sexuală nu se limitează la seaca informație preventivă, de cele mai multe ori modalitatea de prezentare alunecă în zona de preludiu porno.  

Occidentul a ales, cu precădere după blestematul mai 68 să se mântuiască prin sexualitate. A făcut și din această idee un totalitarism ideologic cu care s-a înscris într-un nou marș fatal al istoriei. E adevărat că lumea s-a regenerat și după alte curse kamikaze ale istoriei, dar cu ce pierderi uriașe și cu câte generații sacrificate.       

Ciprian Blidaru
Ciprian Blidaru
Ciprian Blidaru este contributor RL din anul 2021. Ciprian a studiat Filozofia la Universitatea Babeş - Bolyai, Cluj Napoca și deține un master în Managementul Resurselor Umane. Debut în presă: 2004, ştiri, reportaje, interviuri, editoriale, emisiuni radiofonice, apariții în presa locală şi centrală :Hotnews, Evz, Lumea, Europolis, Dilema Veche.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă