Anisie, prinsă cu copiuțe și trimisă cu bacul

După ce s-a aflat, timp de aproximativ un sfert de an, la conducerea școlii românești, ministrul demis și redesemnat al Educației și Cercetării, Monica Anisie, a trebuit să iasă la tablă, în fața comisiilor pentru Învățământ din Parlament.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2020 - 16:02

Șefa de la Educație s-a prezentat însă cu temele nefăcute și cu lecția neînvățată, cu toate că nu s-a aflat pentru prima dată la acest examen și subiectele ar fi trebuit să îi fie cunoscute.

Din nefericire pentru ea, Monica Anisie nu a învățat, de la elevii la care a fost în controale, nici măcar să copieze.

Monica Anisie a fost prinsă cu copiuțe asupra ei, la examenul din fața parlamentarilor.

Se pare că nici măcar meditațiile cu președintele Klaus Iohannis nu i-au fost de folos ministrului reloaded de către premierul redesemnat Ludovic al II-lea Orban.

Probabil că era o idee mai bună pentru Monica Anisie să îi invite pe membrii comisiilor parlamentare la o masă caldă, ca în unele școli.

Anii de experiență la catedră, cu care se mândrește Monica Anisie, nu au învățat-o pe șefa Învățământului să se prezinte cu “o mică atenție”, în fața profesorilor din Parlament.

Astfel, în loc să promoveze Bac-ul parlamentar, ministrul reales de Ludovic al II-lea Orban a fost trimis cu bacul.

Totuși, decizia parlamentarilor de a-i acorda aviz negativ Monicăi Anisie nu este tocmai una corectă, deoarece, pentru un sistem educațional ai cărui elevi au fost declarați analfabeți funcționali, de către testele internaționale, ar fi fost normal să avem un ministru pe măsură.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii