Foto : FRF

ACADEMIA CAȚAVENCU. Tricolorii, victorie răsunătoare cu superstarurile Maltei

Brava selecționată de fotbal a României a reușit o victorie istorică, la limită, în fața formației plină de staruri a Maltei.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2019 - 13:04

Într-un meci cu mari emoții, disputat pe arena “Ilie Oană”, din Ploiești, elevii lui Cosmin Contra a făcut din nou reclamă fotbalului românesc.

Cum era și de așteptat, supervedetele Maltei au pus presiune la poarta lui Tătrușanu. Starul formației malteze, ospătar la un restaurant de cinci stle, putea deschide scorul, dar principalul spectator de la meciurile echipei franceze Olympique Lyon, Ciprian Tătărușanu, a salvat incredibil. Tricolorii au reușit să reziste în fața asalturilor superstarurilor malteze și s-a intrat la vestiare, la pauză, cu scorul de 0 – 0.

La scurt timp după reluarea partidei, George Pușcaș a deschi scorul pentru formația noastră și, deja, se vedea o mare surpriză.

Ulterior, introducerea în teren a decarului Naționalei, Gigu Grozav, a “luminat” jocul formației noatre. Fostul jucător al Petrolului Ploiești a inventat o pasă de geniu pentru un jucător maltz, declanșând un contraatac fulger. Satarurile malteze nu au reușit să profite însă de pasa din glezna fină a lui Grozav, iar reușita lor a fost anulată pentru o poziție de afară din joc.

Tricolorii au reușit să reziste până la fluierul final și s-au prăbușit în lacrimii, deoarece nu și-au putut stăpânii emoțiile după acest succes răsunător. Petrecerea a continuat, apoi, pe gazonul arenei ploieștene.

Comentarii