Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAȚAVENCU. Legenda primarului sectorului 6

Legenda spune că sectorul 6 din Capitală a avut totdeauna un primar, cu toate că niciun cetățean nu l-a văzut și nici urme de administrare nu sunt.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2019 - 14:59

Asemeni monstrului din Loch Ness sau Yeti, omul zăpezilor, și primarul sectorului 6 din București este un personaj despre care toți cetățenii au auzit, dar a cărui urmă de activitate sau înfățișare nu le-au văzut niciodată prin cartiere.

Se spune că identitatea acestui personaj legendar s-a schimbat, în decursul unor mandate, primarul sectorului 6 ajungând să poarte numele de Poteraș, Mănescu, iar, acum, cetățenilor li se cere să dialogheze cu Mutu.

Întreg articolul este disponibil aici.

Comentarii