Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academia Cațavencu Kim Jong-un trecând Alpii Coreeni

Dictatorul Coreei de Nord a escaladat muntele Paektu, considerat sacru, pe spinarea profund jignită a unui cal nevinovat, care a mărturisit, după ce a fost lăsat în pace, că n-a cărat niciodată o povară mai incomodă.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2019 - 17:48

După ce a reușit să-și stârpească la o amploare glorioasă propriul popor în interesele de putere interne și externe, Kim a fost imortalizat într-o gimnastică ecvestră aburcat aproape de cer parcă pentru a-și semnala vecinătatea cu zeii și viitoarea apoteoză chinezească.

          Napoleon Bonaparte s-a zvârcolit în sarcofagul său parizian până a răsturnat de-a binelea mormântul de atâta râs după ce și-a văzut plagiată în chip așa de caraghios icoana ecvestră pictată de artistul Jacques-Louis David. Stafia împăratului corsican a fost amuzată de faptul că imaginea sa călare celebra bătaia pe care...pentru continuare, accesați Academia Cațavencu Kim Jong-un trecând Alpii Coreeni.

Comentarii

loading...