10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAldineACADEMIA CAŢAVENCU. Cuc: Dumnezeu să-și dea demisia

ACADEMIA CAŢAVENCU. Cuc: Dumnezeu să-și dea demisia

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vrea să apeleze la specialiști în paranormal pentru a putea intra în legătură cu Dumnezeu.

Aceasta, deoarece șeful de la Transporturi nu a putut trece peste dezamăgirea că nu îi poate cere demisia lui Dumnezeu pentru precipitațiile care au îngreunat lucrările de pe șantierele patriei. Cuc susține că este nedreptățit și că Dumnezeu ar trebui să fie tras la răspundere pentru proiectele de infrastructură eșuate.

Primul pas pe care s-a gândit să-l facă Răzvan Cuc este să ia legătura cu vrăjitoarea Câmpina. Ar fi ultima speranță a lui Cuc de a scăpa de remanierea guvernamentală. Mai ales după ce ministrul a auzit zvonul că postul său ar putea fi luat de Patriarhul Daniel.

Dar șeful BOR nu este dispus să treacă în subordinea premierului. În plus, Daniel este încă furios pe Guvern pentru că și-a avariat BORmașina, vârf de gamă, pe drumurile administrate de Cuc. La acestea adăugându-se nemulțumirea legată de puținele milioane investite în catedrala ce va purta chipul patriarhului. Așa că șefa Executivului, Viorica Dăncilă, s-ar fi orientat spre părintele Pomohaci pentru funcția de șef al Transporturilor. Dăncilă a tras concluzia că Pomohaci ar cânta mai bine pe autostrăzi decât Cuc.

Ar mai exista un plan de rezervă al actualului ministru al Transporturilor, să ia legătura cu călugării tibetani.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă