Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAŢAVENCU. Cuc: Dumnezeu să-și dea demisia

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

26.07.2019 - 11:57

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vrea să apeleze la specialiști în paranormal pentru a putea intra în legătură cu Dumnezeu.

Aceasta, deoarece șeful de la Transporturi nu a putut trece peste dezamăgirea că nu îi poate cere demisia lui Dumnezeu pentru precipitațiile care au îngreunat lucrările de pe șantierele patriei. Cuc susține că este nedreptățit și că Dumnezeu ar trebui să fie tras la răspundere pentru proiectele de infrastructură eșuate.

Primul pas pe care s-a gândit să-l facă Răzvan Cuc este să ia legătura cu vrăjitoarea Câmpina. Ar fi ultima speranță a lui Cuc de a scăpa de remanierea guvernamentală. Mai ales după ce ministrul a auzit zvonul că postul său ar putea fi luat de Patriarhul Daniel.

Dar șeful BOR nu este dispus să treacă în subordinea premierului. În plus, Daniel este încă furios pe Guvern pentru că și-a avariat BORmașina, vârf de gamă, pe drumurile administrate de Cuc. La acestea adăugându-se nemulțumirea legată de puținele milioane investite în catedrala ce va purta chipul patriarhului. Așa că șefa Executivului, Viorica Dăncilă, s-ar fi orientat spre părintele Pomohaci pentru funcția de șef al Transporturilor. Dăncilă a tras concluzia că Pomohaci ar cânta mai bine pe autostrăzi decât Cuc.

Ar mai exista un plan de rezervă al actualului ministru al Transporturilor, să ia legătura cu călugării tibetani.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...