21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăAldineA început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

A început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

În aceste condiții, premierul Ludovic Orban s-a gândit că este oportun să pornească, mai repede, curățenia de primăvară în Guvernul liberal.

De fapt, soacrele din Partidul Național Liberal i-au impus premierului curățenia timpurie.

Cineva trebuie scos țap ispășitor pentru somnolența Executivului PNL, așa că premierul Ludovic Orban a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis să selecteze câțiva miniștri, care să plece în excursie.

Nu v-a fi însă vorbadespre acelaș gen de excursii cu care ne-a obișnuit șeful statului și de care mai are încă aproximativ cinci ani pentru a mai explora Globul.

Printre cei pregătiți să fie luați pe făraș se numără ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ministrul Transportuilor, Lucian Bode, ministrul Mediului, Costel Alexe, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros Nechita.

Dintre aceștia, Monica Anisie și Lucian Bode se bat pentru prima poziție pe mătura care va zbura de la Palatul Victoria.

Șefa Învățământului a fost să vadă cum se face curățenie în grădinițile și școlile din județul Ialomița, dar se pare că nu a înțeles mare lucru. Acum, Monica Anisie este pe cale să o ia, la rândul său, prin noroaie de la Paltul Victoria, asemeni elevilor spre toaleta din curte.

De cealaltă parte, ministrul Lucian Bode este pe cale să plece din Executiv chiar pe drumul forestier pe care îl pregătise în loc de Autostrada Comarnic – Brașov, proiect așteptat de români de peste 16 ani și pentru care s-au cheltuit milioane de euro pe hârtie reciclabilă.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă