Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zeci de poliţişti locali vor asigura în aceste zile măsuri de ordine publică

Peste 50 de poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti vor asigura în aceste zile măsuri de ordine publică şi de fluidizare a traficului rutier, cu ocazia evenimentelor sportive ce vor avea loc în Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2018 - 12:05

Primăria Capitalei anunţă că agenţii vor acţiona şi pentru depistarea, sancţionarea şoferilor care vor parca neregulamentar autoturismele pe traseul destinat competiţiilor.

În acest weekend vor avea loc două evenimente a căror desfăşurare impune instituirea mai multor restricţii de trafic - cea de a 11-a ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti şi meciul de fotbal România-Serbia.

Astfel, au fost aprobate restricţii de circulaţie în zilele de 13 si 14 octombrie pe traseul maratonului :

- Sâmbătă, 13 octombrie, între orele 6.30-19.00, pe traseele b-dul Unirii + bretelele adiacente Pieţei Constituţiei şi pe b-dul Libertăţii (pe mai multe segmente) în anumite intervale de timp şi duminică, 14 octombrie, între orele 6.30-17.30, pe Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei, Bulevardul Unirii, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, strada Berzei - strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, Piaţa Arcului de Triumf, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Mircea Vodă, Podul Timpuri Noi, Piaţa Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia.

Reluarea traficului se va efectua gradual, în funcţie de salubrizarea străzilor.

Harta cu restricţiile şi rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere Bucureşti: bpr.politiaromana.ro

În ceea ce priveşte desfăşurarea partidei de fotbal România-Serbia, care va avea loc duminică, 14 octombrie, pe Arena Naţională, Comisia Tehnica de Circulaţie a aprobat restricţionarea traficului progresiv, începând cu ora 12.30, funcţie de afluenţa publicului:

- Pe Str. Maior Coravu, între Sos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul National Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

- Pe str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul National Arena sau Sos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în Stadionul National Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

- Pe banda I pe str. Vatra Luminoasa, între străzile Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin.

- Pe str. Tony Bulandra, între Vatra Luminoasa şi rond str. Maior Coravu.

- Pe str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C).

- Pe bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, pentru afluire/defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune.

Harta cu restricţiile şi rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Comentarii

loading...