Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zeci de mii de români au trecut graniţa spre Bulgaria în ultimele 24 de ore

Aproximativ 17.500 de persoane au trecut graniţa spre Bulgaria în ultimele 24 de ore, cel mai aglomerat fiind la punctul de frontieră din Vama Veche.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2019 - 12:03

Zeci de mii de români au trecut graniţa spre Bulgaria în ultimele 24 de ore. Vama Veche, cel mai aglomerat punct de frontieră | FOTO
Potrivit Gărzii de Coastă, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 mijloace de transport.

„Cel mai tranzitat este Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche cu aproximativ 11.200 persoane şi 2.870 mijloace de transport în ultimele 24 de ore”, au tranmis, sâmbătă, reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Pentru evitarea aglomeraţiei în punctele de frontieră existente la graniţa cu Bulgaria, Garda de Coastă reaminteşte participanţilor la trafic că pot achiziţiona vignete on-line prin intermediul site-urilor web: www.bgtoll.bg (cu meniu şi în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate.

Comentarii

loading...