Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zece cadre medicale de la două spitale din Arad, confirmate cu Covid-19

Zece cadre medicale de la două spitale din judeţul Arad au fost confirmate cu noul coronavirus, până vineri dimineaţă, a declarat Agerpres liderul Sanitas Arad.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2020 - 13:29

Conform sursei citate, este vorba de opt angajaţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad - cinci medici, două asistente şi o infirmieră -, dintre cei 30 care au rămas în izolare după ce au intrat în contact cu pacientul de 64 de ani infectat, care fusese internat la ATI şi a decedat.

De asemenea, de la Spitalul Orăşenesc Ineu au fost confirmaţi pozitiv un medic şi o asistentă.

"Toţi cei zece colegi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Personalul din cele două spitale unde a fost confirmat noul coronavirus este în curs de testare, până vineri dimineaţă fiind prelevate probe de la peste 200 de angajaţi", a declara liderul Sanitas Arad, Otinel Şandru.

Acesta a atras atenţia că în continuare există insuficiente echipamente de protecţie pentru personalul medical din judeţ.

"E drept că s-au mai primit măşti şi costume de protecţie, dar tot de pe o zi pe alta avem", a spus Otinel Şandru.

Comentarii