19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiZborul TAROM spre Londra, de luni, s-a anulat. Biletele vor fi valabile...

Zborul TAROM spre Londra, de luni, s-a anulat. Biletele vor fi valabile marți

Zborul de luni, 4 ianuarie, al companiei TAROM între București și Londra, a fost anulat, anunță un comunicat al companiei aeriene.

Pasagerii care aveau bilete cumpărate pentru zborul de luni, 4 ianuarie 2021, vor putea călători, cu aceleași bilete, în ziua următoare, marți, 5 ianuarie.

Decizia TAROM de reprogramare a zborului de la mijlocul zilei de luni, 4 ianuarie, pentru ziua de marți, 5 ianuarie, se bazează pe o Hotărâre a CNSU care precizează că “începând cu data de 04.01.2021 ora 19,00 se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România”.

Mesajul postat de compania TAROM pe internet este următorul:

“Dragi pasageri,
Având în vedere deciziile autorităților, TAROM va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 2 zile, începând cu data de 02.01.2021, ora 21:20, conform NOTAM in vigoare.
Astfel, zborul din data de 04 ianuarie 2021, București OTP – Londra LHR – București OTP (RO391/2 OTP-LHR-OTP) va fi ANULAT.
Toți pasagerii posesori de bilete pe cursa din 04 ianuarie 2021, vor fi reprotejati pe cursa din ziua urmatoare, 05 ianuarie 2021 București OTP – Londra LHR – București OTP (RO391/2 – 5 ianuarie).
Detalii operare: 05 ianuarie 2021
– RO391 – decolare 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 12:20 -> sosire 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:05
– RO392- decolare 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐫𝐚, ora locală 14:50 -> sosire 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞ș𝐭𝐢, ora locală 20:10
OBS: Mesajul de reprotejare pentru cursa din 05 ianuarie 2021 va fi transmis în format electronic, via email, tuturor pasagerilor posesori de bilete pe cursa din 04 ianuarie 2021″.

MESAJ IMPORTANT PENTRU PASAGERII TAROM CE CĂLĂTORESC CĂTRE/DINSPRE LONDRA Dragi pasageri, Având în vedere deciziile…

Publicată de TAROM pe Duminică, 3 ianuarie 2021

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă