8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVreme schimbătoare în următoarele zile: averse și temperaturi în creștere

Vreme schimbătoare în următoarele zile: averse și temperaturi în creștere

Până luni, la ora 8:00, în Bucureşti, vremea va fi închisă, cu burniţă şi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative pe tot parcursul intervalului şi va oscila în jurul a 2 – 3 grade Celsius.

De asemenea, în intervalul 8 februarie, ora 8:00 – 9 februarie, ora 12:00, vremea se va încălzi semnificativ, astfel încât temperatura maximă va ajunge la 10 – 12 grade Celsius, iar cea minimă la 6 – 7 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări şi, temporar, vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în noaptea de luni spre marţi, când vor fi rafale de 45 – 55 km/h.

ANM a emis, duminică, un Cod galben de polei, valabil până luni la ora 20:00 în opt judeţe din zona Moldovei, respectiv un Cod galben de vânt puternic, ce vizează 12 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Banat, până luni, la ora 16:00.

Începând de duminică dimineaţa, la ora 10:00, şi până marţi, la ora 12:00, este valabilă o informare de ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă în majoritatea regiunilor. 

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă