9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVreme instabilă în următoarele 48 de ore

Vreme instabilă în următoarele 48 de ore

Potrivit specialistului, sâmbătă vor fi înnorări mai accentuate ziua în regiunile sudice, estice şi centrale, precum şi în zonele montane şi sub-montane aferente, iar noaptea în aproape toată jumătatea de nord a teritoriului, însă doar pe arii restrânse sunt aşteptate ploi slabe.

“La altitudini de peste 1.500 de metri trecător va ninge, dar nu mult cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare în sud-est, iar temperaturile maxime se vor încadra sâmbătă între 10 şi 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul ţării unde acestea se vor situa în jurul celor specifice acestei date din an”, a spus Catrina.

Pentru zona Capitalei, ziua de sâmbătă va aduce ploi trecătoare şi slabe, în timp ce vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Pe parcursul zilei de duminică, sunt aşteptate înnorări şi temporar ploi slabe pe arii restrânse în regiunile nordice, la deal şi la munte şi, izolat, cu probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice, iar la munte, din nou, la altitudini mari, sunt aşteptate ninsori slabe. “Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, în timp ce temperaturile maxime se vor situa, duminică, între între 11 şi 22 de grade Celsius”, a precizat meteorologul de serviciu al ANM.

Prognoza arată, totodată, că, duminică, în Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi pe parcursul serii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, la nivelul Capitalei, va fi de 15-16 grade Celsius, a subliniat Oana Catrina.

Cele mai citite

VIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați “Chefi la Cuțite”

Emisiunea "Chefi la Cuțite" este în prim plan în ultima vreme, după ce vechii jurați care au "scris istorie" în televiziune au demisionat. Potrivit...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...
Ultima oră
Pe aceeași temă