Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vreme instabilă în următoarele 48 de ore

Vremea se va menţine instabilă în următoarele 48 de ore în majoritatea regiunilor şi cu toate că valorile termice diurne vor ajunge până la 22 de grade Celsius, înnorările şi ploile nu vor lipsi, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Oana Catrina, meteorologul de serviciu al ANM.

Share

Rl online 0 comentarii

19.04.2019 - 14:22

Potrivit specialistului, sâmbătă vor fi înnorări mai accentuate ziua în regiunile sudice, estice şi centrale, precum şi în zonele montane şi sub-montane aferente, iar noaptea în aproape toată jumătatea de nord a teritoriului, însă doar pe arii restrânse sunt aşteptate ploi slabe.

"La altitudini de peste 1.500 de metri trecător va ninge, dar nu mult cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare în sud-est, iar temperaturile maxime se vor încadra sâmbătă între 10 şi 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul ţării unde acestea se vor situa în jurul celor specifice acestei date din an", a spus Catrina.

Pentru zona Capitalei, ziua de sâmbătă va aduce ploi trecătoare şi slabe, în timp ce vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Pe parcursul zilei de duminică, sunt aşteptate înnorări şi temporar ploi slabe pe arii restrânse în regiunile nordice, la deal şi la munte şi, izolat, cu probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice, iar la munte, din nou, la altitudini mari, sunt aşteptate ninsori slabe. "Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, în timp ce temperaturile maxime se vor situa, duminică, între între 11 şi 22 de grade Celsius", a precizat meteorologul de serviciu al ANM.

Prognoza arată, totodată, că, duminică, în Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi pe parcursul serii, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, la nivelul Capitalei, va fi de 15-16 grade Celsius, a subliniat Oana Catrina.

Comentarii